Un articol excelent despre facebook și Lifebook! Merită să-l citiți! Felicitările mele autorului care și pune în aplicare ce scrie…și-a închis contul de facebook tocmai pentru a răscumpăra vremea și a da laic(like) Scripturii!

CALEADEVARULVIATA

Lumea in care totul „PLACE”.

1. Facebookometrul 
Dacă nu dai laic nu eşti creştin! aşa suna o invitaţie a unui cunoscut pe facebook… De când se măsoară creştinătatea unui om pe facebook? Să te ferească Domnul să nu fii dat laic că te mustra Domnul. La urmă cum zicea unul… Dar ce te doare să dai un „like”? Poate că socializarea înseamnă totuşi altceva… ppoate înseamnă mai mult decât „like”. O femeie într-un coşciug era recent postată pe facebook… e oare acesta un motiv de „like”? Copii mutilaţi de boală, oameni morţi sau în ipostaze indecente sunt oare motive de like?

2. … like but dislike..

Facebook-ul are câteva aspecte care definesc foarte bine lumea în care trăim. Postmodernismul, lumea relativităţii ne pune în faţa unui fapt recunoscut: o linie dreaptă poate fi în acelaşi timp şi dreaptă şi curbă. E vorba de accepţia potrivit căreia postmoderniştii spun că fiecare…

Vezi articolul original 781 de cuvinte mai mult

Lasă un comentariu